Oost NL

Verse producten dicht bij de consument via refurbished automaten

Heb jij wel eens bij een teler of agrariër je eieren, kaas, champignons, aardbeien of asperges uit een automaat gehaald? Grote kans dat het een van de refurbished vending automaten van DGA Vending was. Het Gelderse bedrijf knapt afgeschreven exemplaren op en daarmee gaan de automaten met gemak nog eens 5 tot 10 jaar mee. “Maar daar blijft het niet bij. We blijven onze business doorontwikkelen en zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen binnen de vending industrie. Slimme machines speelt daarbij een steeds grotere rol”, zegt medeoprichter en -eigenaar Jurriën Aalbers.

DGA

Dankzij een groeivoucher en een BOOST smart industry voucher van het ondersteuningsprogramma De Groeiversneller heeft DGA Vending hun verkoopproces geautomatiseerd met behulp van een externe expert. Ook werd de Duitse markt geactiveerd, waardoor de export verdubbeld is. Dat is nog eens groeien!

Wil je weten wat De Groeiversneller voor jouw bedrijf kan betekenen? Ga naar https://oostnl.nl/nl/groeiplan en dien je groeiplan in.

Lees meer over de refurbished automaten van DGA Vending en hun innovatieve groeidromen: https://oostnl.nl/nl/showcase/verse-producten-dicht-bij-de-consument-refurbished-automaten

Foto: Jurriën Aalbers (links) en compagnon Brian de Groot

De Groeiversneller is een ondersteuningsprogramma voor Gelderse mkb'ers en wordt gefinancierd door de provincie Gelderland. Oost NL is programmamanager.