Oost NL

Stem op Square 11 voor een IGNITE Award

Square 11 is genomineerd voor een IGNITE Award, een prijs voor sociale ondernemers. Het bedrijf uit Enschede ontwikkelt een app om de zelfredzaamheid, het zelfbewustzijn en de zelfontplooiing van jongeren te versterken. Oost NL ondersteunt het bedrijf bij aar ontwikkeling, onder meer door hen te begeleiden bij het 'investor ready' maken van hun onderneming.
IGNITE

​Square 11 ontwikkelde een mobiele applicatie en een dashboard waar jongeren op een laagdrempelige manier informatie kunnen uitwisselen met leeftijdsgenoten, lotgenoten en indien noodzakelijk doorverwezen kunnen worden naar een professional.

Het platform biedt jongeren een veilige en vertrouwde omgeving waar zij alle handvatten kunnen krijgen om te bouwen aan hun toekomst. Hier krijgen zij bijvoorbeeld de mogelijkheid om anoniem uitdagingen te delen, vragen te stellen of in contact te komen met lotgenoten. Daarnaast wordt leuke en waardevolle content met de community gedeeld door influencers.

Stemmen op Square 11 kan hier.​

IGNITE Award

IGNITE daagt ieder jaar startende sociaal ondernemers uit de volgende stap te zetten naar verdere professionalisering. De IGNITE Award biedt een intensief trainingstraject, business workshops en een geldprijs. In 2019 staat de spotlight op Oost-Nederland.