Header fallback 1

Freek Welling per 1 oktober directeur Capital bij Oost NL

Per 1 oktober is Freek Welling benoemd tot directeur Capital en lid van het directieteam van ontwikkelingsmaatschappij Oost NL. Deze functie vervulde Welling vanaf medio augustus ad interim, na het vertrek van de directeur Capital, Chimwemwe de Gaay Fortman.

Freek Welling (2).jpg

Algemeen directeur, Wendy de Jong: “We zijn blij met de benoeming van Freek tot directeur Capital Oost NL. In de afgelopen jaren heeft Freek als fondsmanager bij Oost NL het Perspectieffonds Gelderland opgezet en uitgebouwd. Freek heeft ruime ervaring en kennis in wat het betekent om te investeren in innovaties die bijdragen aan een leefbare toekomst in Oost-Nederland.”

Freek Welling: “Ik hoop vanuit deze rol mijn collega’s en ondernemers te inspireren door de verbindende schakel te zijn tussen de markt en de publieke belangen. Goed begrijpen wat de ondernemer wil en kan, maar ook de publieke belangen niet uit het oog verliezen. “

Directieteam Oost NL

Het directieteam van Oost NL bestaat vanaf 1 oktober uit: Wendy de Jong (algemeen directeur), Fons de Zeeuw (directeur International), Freek Welling (directeur Capital), Theo Föllings (directeur Business Development) en Wieteke Numan (directeur Finance, Risk & Operations).