Header fallback 1

Programma voor snelle groeiers uit Overijssel

Het Snelle Groeiersprogramma van de provincie Overijssel helpt mkb bedrijven uit Overijssel snel en duurzaam door te groeien. Het programma is op maat gemaakt voor ambitieuze ondernemers met een snelgroeiend bedrijf in de provincie Overijssel.

HTSP Hengelo1 - klein

Het Snelle Groeiersprogramma is samengesteld door EY en op maat gesneden programma om bedrijven naar het volgende niveau te brengen. Het programma werkt met mensen die ervaren zijn in het begeleiden van bedrijven in dit proces. Bedrijven ontvangen twee jaar lang coaching door EY experts op de groeistrategie.

Wat biedt het Snelle Groeiers programma?

Het Snelle Groeiersprogramma bestaat uit een unieke combinatie: een individueel strategisch traject onder begeleiding van EY experts, een gezamenlijk traject met periodieke inspiratiesessies, een (optionele) jaarlijkse missie naar het buitenland en indien gewenst een mentor.

Individueel strategisch traject​​

Aan de hand van de door EY ontwikkelde tool 'The Growth Navigator' worden de deelnemende ondernemers onderworpen aan een uitgebreide strategische self assessment. Dit proces wordt begeleid door ervaren adviseurs van EY, bekend met de dynamiek van snelgroeiende bedrijven. Uit deze Growth Navigator assessment volgt een op maat gemaakt groeiplan voor de gese​lecteerde ondernemingen. EY biedt twee jaar lang periodieke ondersteuning en coaching in het uitvoeren van dit groeiplan.

​Aanmelden

Er is plek voor circa 30 snel groeiende mkb-ondernemingen uit Overijssel. Aanmelden kan hier​.