Oost NL

Lancering circulairaandeslag.nl voor Ondernemers in Oost-Nederland

Op 16 januari lanceerde Eddy van Hijum, gedeputeerde provincie Overijssel de website www.circulairaandeslag.nl. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de zes Overijsselse transitieagenda's voor de circulaire economie.

circulairaandeslag

De website 'circulair aan de slag' ondersteunt ondernemers die willen werken aan hun circulariteit maar niet goed weten hoe of waar ze moeten beginnen, zeker in de veelheid aan instrumenten die er beschikbaar zijn.

​Aan de hand van maximaal vier eenvoudige vragen over wat de ondernemer op dit moment bezig houdt, wordt een selectie gemaakt van de instrumenten die de ondernemer verder kan helpen en tegelijkertijd verder kan brengen in de circulaire transitie. Onderdeel van de site is een verbinding met de community op het futureproof platform.   

In deze community krijgen circulaire oplossingen van Overijsselse bedrijven een (inter)nationaal podium en kunnen ze gekoppeld worden aan uitdagingen.

www.circulairaandeslag.nl is ontwikkeld door Oost NL in opdracht van de Provincie Overijssel. De website kan door iedereen gebruikt worden en biedt ook de mogelijkheid om nieuwe instrumenten aan te bieden.