Oost NL

Digitale missie Duitsland-Blockchain

Bent u actief in blockchain en op zoek naar nieuwe zakenpartners in Duitsland? Neem dan deel aan deze digitale economische missie. Deze missie is voor Nederlandse bedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen, en ook voor (semi) publieke organisaties die actief zijn in deze sector. De missie vindt plaats op 10 en 11 februari 2022. Aanmelden kan tot 31 december!

Digitale missie Blockchain-Duitsland

Duitsland is de belangrijkste economische partner van Nederland. Net als Nederland heeft Duitsland het potentieel van blockchain al vroeg erkend. In Duitsland liggen veel kansen in deze snelgroeiende sector. Internationale samenwerking tussen bedrijven, publieke organisaties en onderzoeksinstellingen is de sleutel tot succesvolle toepassing van blockchain-technologie.

Voor wie
Deze missie is geschikt voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de blockchain sector en interesse hebben om:

  • de Duitse blockchain-markt te betreden;
  • hun positie op de Duitse markt te versterken;
  • samenwerkingen aan te gaan met Duitse partijen.
  • (semi) publieke organisaties die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling en toepassing van de blockchain-technologie.
  • Nederlandse kennis- en onderzoeksinstituten die de toekomstige ontwikkelingen en implicaties van het gebruik van blockchain onderzoeken.
Aanmelden:   Meld u aan voor deelname. Dat kan tot en met vrijdag 31 december.
Kosten:   Deelname kost € 500 excl. btw per organisatie. De prijs is inclusief deelname aan de collectieve digitale programmaonderdelen, individuele matchmaking en ondersteuning door de organisatie.
Contact:   Heeft u vragen over het programma of financiële zaken? Wij helpen u graag verder.
Paul Vonk, (RVO), E: paul [dot] vonk [at] rvo [dot] nl (subject: Digitale%20missie%20Duitsland-Blockchain)  of
Bettina Denker-Gosch, (RVO), E: bettina [dot] denker-gosch [at] rvo [dot] nl (subject: Digitale%20missie%20Duitsland-Blockchain)
Organisatie:   Deze economische missie wordt georganiseerd door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Nederlandse Ambassade in Berlijn en Dutch Blockchain Coalition. Deze organisaties ondersteunen gezamenlijk Nederlandse blockchain bedrijven die willen uitbreiden richting de Duitse markt.