Header fallback 1

Co-creëer een digitale zorgoplossing voor ziekenhuis Rijnstate

Ga je als mkb-bedrijf graag aan de slag met het verbeteren van de gezondheidszorg? Meld je dan nu aan bij het Europese project HealthChain. HealthChain-partner Rijnstate inventariseerde namelijk twee urgente zorguitdagingen die ze graag oplossen in co-creatie met het bedrijfsleven. Voor beide vraagstukken zijn we op zoek naar één Nederlands mkb-bedrijf dat in een internationale samenwerking deze co-creatie kan trekken.

HC Call 2024

Een uitgebreide beschrijving van beide Rijnstate-uitdagingen vind je hier: Digicare-aware en DELSIS.

Het HealthChain-model is gebaseerd op een innovatieve aanpak die de publieke en private sectoren binnen regionale ecosystemen samenbrengt om vraaggestuurde digitale gezondheidsoplossingen te ontwikkelen door middel van co-creatie en interregionale samenwerking tussen ecosysteemondersteuners, zorgorganisaties en IT-bedrijven. Deze innovatieve aanpak heeft als doel de kwaliteit van de gezondheidszorg voor burgers te verbeteren en het concurrentievermogen van mkb-bedrijven in de digitale gezondheidszorgsector te vergroten.

Voordelen van deelname:

  • Co-creëer en pilot een innovatieve oplossing voor een uitdaging in de gezondheidszorg.
  • Ontvang zakelijke ondersteuning van het ecosysteem en andere IT-bedrijven binnen het consortium.
  • Krijg toegang tot financiering tot 81.320 euro (70% terugbetaald door de Europese Commissie).
  • Netwerken met andere Europese mkb-bedrijven en mogelijkheden verkennen voor toekomstige projecten.

Hoe kun je je interesse kenbaar maken?

  • Download hier het voorstel-sjabloon en de begrotingstabel.
  • Vul het voorstelformulier in en sla het op in PDF-formaat zodra het is ingevuld. Vul ook de uitsplitsingstabel in.
  • Zodra beide documenten zijn ingevuld, ga je naar het onlineformulier van EU Survey, vul de gevraagde velden in, upload beide documenten (specificatie van begroting en voorstel in PDF-formaat) en dien je voorstel in.

Aanmelden kan tot 16 februari 2024,17:00 uur (CET). Selectie van aanvragen vind plaats op basis van; kwaliteit, aansluiting op de uitdaging, betrokkenheid bij de exploitatie, en implementatie, en of je waar krijg voor je geld.

Op 18 januari 2024, van 11.30 tot 12.30 uur (CET), wordt een informatieve webinar gehouden om aanvragers meer informatie te geven over wie interesse kan tonen, de tijdlijn, de indieningsprocedure, enz. Reserveer via deze link een plek.