Oost NL

Matchmaking event: Britse en Nederlandse 'Artificial Intelligence & Robotics' ondernemers ontmoeten elkaar in Enschede

​Op 11 april a.s. ontvangt Oost NL een delegatie van twintig Britse bedrijven op het gebied van Aritificial Intelligence en Robotics. Doel van dit bezoek is het zoeken naar nieuwe samenwerkingen met Nederlandse innovatieve robotica- en AI-bedrijven en kennisinstellingen.

UK missie robotics april 2019

Oost NL stelde in nauwe samenwerking met de Univerisity of Twente een programma samen. Het programma biedt de delegatie een gevarieerd aanbod aan bedrijfspresentaties en -bezoeken, interessante keynotes en matchmaking. Tijdens een ben [dot] vandenbroek [at] oostnl [dot] nl (netwerkborrel), waarbij een ieder welkom is*, is er voldoende ruimte opgenomen om in gesprek te gaan met de Britse delegatie.

De deelnemende bedrijven zijn onder andere actief in de volgende applicatiegebieden binnen AI en robotica:

  • Health – healthy living, healthy aging, robotic & AI assistance
  • Autonomous planning and control systems – extreme & dynamic environments, logistics, navigation, edge-computing
  • Human-AI & Robot interaction – cobotic systems, skills transfer, collaborative systems, high skill environment, conversational AI

De komst naar Twente maakt onderdeel uit van een driedaags bezoek, dat het Britse Innovatie Agentschap Innovate UK organiseert, in samenwerking met de Innovatie Attaché van de Nederlandse Ambassade in Londen, Holland Robotics en RVO.  Op 10 en 12 april reist de delegatie naar de regio's Delft, en Eindhoven.

Meer informatie:

* Aanmelden voor de netwerkborrel bij Ben van den Broek, ben [dot] vandenbroek [at] oostnl [dot] nl

Download het missieboekje voor meer informatie.