Header fallback 1

Indiase High-tech dienstverlener KnoDTec vestigt Europees kantoor in Twente

KnoDTec, een high-tech engineering bedrijf uit India, breidt zijn activiteiten uit naar Nederland, met als doel om binnen de komende drie jaar volledig operationeel te zijn. Het engineering consultancybedrijf is al actief in de EU en ziet daar de groeiende vraag naar technisch personeel. Om aan deze vraag te voldoen heeft KnoDTec met behulp van Oost NL en World Trade Center Twente een kantoor in Nederland geopend.

KnoDTec - Ravi (003).jpeg

Ravinder Tak, CEO van KnoDTec

Het nieuwe kantoor, gevestigd in Hengelo, stelt KnoDTec in staat om Europese high-tech bedrijven beter van dienst te zijn die behoefte hebben aan engineering expertise. KnoDTec start met een klein lokaal team en verwacht hun samenwerkingen in de regio Oost-Nederland te vergroten.

Ravinder Tak, CEO van KnoDTec, zegt: "We zijn verheugd om ons Europese kantoor in Twente te vestigen en nauw samen te werken met lokale bedrijven. Dit is een belangrijke stap voor KnoDTec als we onze aanwezigheid in Europa willen uitbreiden en willen voldoen aan de groeiende vraag naar onze engineeringdiensten."

Marloes de Goeijen, projectmanager Tech bij Oost NL is blij met de komst van KnoDTec: "Het was mooi dat we KnoDTec konden ondersteunen bij hun uitbreidingsplannen. Twente staat bekend om haar sterke high-tech sector en KnoDTec's expertise op het gebied van engineering is een waardevolle toevoeging."

De vestiging van het Europese kantoor van KnoDTec in Twente versterkt de positie van Twente als een hub voor high-tech engineering. Het bedrijf levert diensten en talent op zowel software- als hardware vlak en is actief in verschillende sectoren, waaronder de automotive en logistiek en de maakindustrie.