Header fallback 1

Australisch softwarebedrijf Oktria biedt AI-gedreven zakelijke oplossingen aan vanuit Putten

Het Australische softwarebedrijf Oktria heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Putten. Oktria is een innovatief softwarebedrijf dat zijn IT-platform gebruikt om de gezondheid van bedrijven te meten. Oktria start in Putten met de twee oprichters van het bedrijf en een medewerker. Het bedrijf heeft ook medewerkers in India, Zuid-Afrika en Australië en is van plan hun team vooral in Nederland uit te breiden. Oost NL ondersteunde samen met Dutch Economics het bedrijf bij de opzet in Nederland.

Oktria

Gezondheid van de organisatie is meer dan alleen cultuur of medewerkersbetrokkenheid. Het is het vermogen van de organisatie om zich aan te sluiten bij een gemeenschappelijke visie, deze visie effectief uit te voeren en zichzelf voortdurend te vernieuwen door middel van innovatie en creatief denken. Oktria is een systeem dat de strategie van uw organisatie vastlegt, de balance scorecard beheert en de gekoppelde KPI's naar elk niveau binnen de organisatie cascadeert. Het verbindt live data met deze KPI's en het AI leert van de prestaties van de organisatie om de besluitvorming en veranderingsinspanningen te begeleiden. Deze veranderingsinspanningen worden bijgehouden in Oktria om afstemming en levering te garanderen.

Belangrijke stap vooruit

Jeanine Rocha, medeoprichter van Oktria: “De vestiging van ons hoofdkantoor in Nederland is voor ons een belangrijke stap vooruit. Vanuit Oost-Nederland kunnen we ons bestaande en nieuwe klanten over de hele wereld bedienen en ons product verder optimaliseren. Oost NL heeft ons geadviseerd bij de opzet en uitrol van de vestiging en heeft ons geïntroduceerd in relevante netwerken in de regio, daardoor hebben we een vlotte start kunnen maken in Putten.”

Belangrijke toevoeging aan het innovatieve IT-ecosysteem

Zilan Kilic, projectmanager Tech bij Oost NL: “Oktria is een belangrijke toevoeging aan het innovatieve IT-ecosysteem in Oost-Nederland. Er is een grote behoefte aan een softwareoplossing voor zakelijke begeleiding, en Oktria helpt ondernemingen met behulp van AI om onderbouwde en slimme keuzes te maken. Het bedrijf neemt bovendien een interessant netwerk uit Zuid-Afrika, Engeland en Australië mee dat van belang kan zijn voor onze internationalisatie in de toekomst.”