Oost NL

ION+

Gelderse mkb-ondernemers die kapitaal nodig hebben voor de ontwikkeling van hun unieke technologie kunnen vanaf september gebruik maken van ION+. Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling stelt hiervoor € 7,5 miljoen beschikbaar.

Financiële informatie

Vanuit ION+ verstrekt Oost NL converteerbare leningen aan Gelderse mkb’ers in de meest risicovolle innovatiefase.  Deze leningen variëren van € 200.000 tot € 2.500.000. Oost NL investeert samen met andere financiers.
 

Welke ondernemers komen in aanmerking?

Vanuit het fonds helpt Oost NL Gelderse mkb-ondernemers om hun innovaties sneller naar de markt en in productie te brengen. Het fonds investeert in de voor Gelderland belangrijke sectoren Agro & Food, Health, High Tech Systemen & Materialen en Energie- en Milieutechnologie inclusief de biobased economy.

Hoe vraagt u financiering aan?

Vanaf september 2019 kunt u een beroep doen op een financiering vanuit ION+.  Wilt u op de hoogte gehouden worden van de start van het fonds? U kunt een e-mail sturen naar Rik Luimes (rik [dot] luimes [at] oostnl [dot] nl) met uw contactgegevens en financieringsvraag. Bij de start zullen we u informatie sturen en contact met u opnemen.

Innovatieve Europese Regio

Het geld voor het fonds komt uit het Operationeel Programma van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (OP-Oost). Dit programma is gericht op het versterken van de concurrentiepositie van Oost-Nederland als innovatieve Europese regio. 

op oost logo (klik voor vergrootte weergave)