Oost NL

Nederlandse Paviljoen IE Expo Shanghai 2020

IE Expo China is dé beurs in Azië waar het gaat om technologische oplossingen voor milieuvraagstukken op het gebied van water, afval, lucht en grond. De jaarlijkse beurs vindt plaats van 13 tot 15 augustus 2020 in Shanghai.

​GO4EXPORT, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het NBSO in Wuhan organiseren in samenwerking met partners binnen Trade & Innovate NL een Holland Paviljoen tijdens IE Expo China 2020. Een effectieve manier om met uw bedrijf zichtbaar te zijn voor een relevante Chinese doelgroep, tegen minimale kosten voor een optimaal resultaat.

Deelname aan het Nederlandse Paviljoen levert op

  • Minimaal 6m² in het Nederlandse Paviljoen met herkenbare 'Netherlands Branding'
  • Bijeenkomst voor vertrek over de dos en don'ts van een Chinees beursbezoek
  • Welkomstdiner namens de Nederlandse ambassade in Beijing en het consulaat-generaal in Shanghai
  • De mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren tijdens een pitch-event op de beurs, gevolgd door een netwerkbijeenkomst in het Holland Paviljoen
  • Vermelding van uw bedrijfsprofiel in een tweetalig bedrijvenoverzicht
  • Vermelding in media-uitingen in zowel Nederlandse als Chinese media
  • Optioneel: deelname aan een verkennend bezoek aan Wuhan onder leiding van de ambassade en het NBSO. Wuhan is een regio waar vraag is naar Nederlandse oplossingen op het gebied van water- en milieutechnologie

Waarom deelnemen aan het Nederlandse Paviljoen

In een land waar de groeiende vraag naar milieutechnische oplossingen het aanbod overstijgt, staat de Chinese milieusector voor grote uitdagingen. Door met uw bedrijf deel te nemen aan het Nederlandse Paviljoen krijgt u de mogelijkheid om lokale partners te vinden en voet aan de grond te krijgen in de Chinese markt.

China heeft steeds meer water nodig om aan de groeiende vraag van de bevolking te kunnen voldoen. De normen voor schoon drinkwater zijn aangepast aan internationale standaarden. Lokale overheden moeten zich daarom inspannen om hun milieumaatregelen te verbeteren. Normen voor milieuverontreiniging worden steeds strenger. De Chinese overheid realiseert zich dat deze uitdagingen vragen om versoepeling in de milieusector en het toelaten van buitenlandse technologie en expertise.

Omdat Nederland uitblinkt op het gebied van milieutechnologie, liggen er kansen over de hele breedte van deze sector, zowel bij het winnen, zuiveren, distribueren en het gebruik van (industrieel afval)water, als bij bodem- en luchtzuivering.

Meer informatie over de ontwikkelingen van deze sector in China vindt u in onderstaande rapporten en artikelen:

  1. China's Top Sector Water Technology: Opportunities for Dutch Businesses
  2. 2018 State Of Ecology & Environment Report Review
  3. Opportunities and challenges in China's environmental industry

Kosten

Kosten voor deelname aan het Nederlandse Paviljoen bedragen € 3.500. Dit is voor een standaard stand van 6 m², volledig ontworpen en gereed om uw bedrijf te presenteren voor de start van de beurs. Deze prijs is exclusief eigen reis- en verblijfkosten.

Voor deelname aan de optionele reis naar Wuhan betaalt u alleen eigen reis- en verblijfkosten. Tijdens deze reis staan ontmoetingen met Chinese bedrijven en (semi-)overheid centraal Neem voor meer informatie over het programma contact met ons op.

Interesse?

Wilt u deelnemen aan het Nederlandse Paviljoen tijdens de IE Expo China, of heeft u vragen over deelname? Neem dan contact op met Judith van de Bovenkamp, International Trade Development bij Oost NL, via of 06 1841 6749. Aanmelden kan hier.

Startdatum
Einddatum
Locatie

​Shanghai