Oost NL

Nationale Distributiedag

Tijdens de Nationale Distributiedag (NDD), 13 november op Vliegveld Twente, geven toonaangevende sprekers, zoals Willem Post, Bas Pulles en Han de Jong hun visie op de ontwikkelingen en kansen in de wereld (o.a de Verenigde Staten en China) en de impact van deze ontwikkelingen op de Nederlandse logistieke sector. Oost NL is hosting partner van NDD, samen met Port of Twente. 

​De NDD vindt plaats in Twente. Voorafgaand aan het middagcongres biedt de regio u een kijkje in de keuken bij interessante bedrijven uit de omgeving.

Congresprogramma

Congres o.l.v. dagvoorzitter Remco Buurman, Algemeen Directeur NDL/HIDC 

  • Welkomstwoord door de regio;
  • Inleiding en welkom door Paul de Krom, Voorzitter NDL/HIDC;
  • Han de Jong, Hoofd econoom van ABN AMRO, schetst de belangrijkste ontwikkelingen in de wereldwijde economie;
  • Vervolgens geeft Willem Post inzicht in de ontwikkelingen binnen de Verenigde Staten en wat dit betekent voor Nederland en de Nederlandse logistieke sector;
  • Tot slot zal Bas Pulles, plaatsvervangend ambassadeur in China, hetzelfde doen voor China.

Daarnaast zijn er verschillende workshops

Locatie

De ontvangst voor het regionale programma vindt plaats op Vliegveld Twenthe, Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede. Ook het middagcongres vindt hier plaats.

Aanmelden

U kunt zich via de aanmeldpagina tot en met 11 november a.s. aanmelden, maar ook afmelden voor het congres. Na inschrijving ontvangt u een factuur. Een week voorafgaand aan het congres sturen wij u een bevestiging, inclusief routebeschrijving. 

Startdatum
Einddatum
Locatie

​Vliegveld Twenthe, Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede