Oost NL

High Tech in a context of Health: Rehabilitation & Smart Aging

​​Bent u actief in de Life Sciences & Health- sector en geïnteresseerd in Canada? Ga dan van 18 tot 25 juni mee met de handelsmissie naar Canada, georganiseerd door Oost NL in samenwerking met Roessingh R&D, Sint Maartenskliniek en Universiteit Twente. De missie is een goede gelegenheid om uw bedrijf of kennisinstelling te introduceren en uw marktkansen binnen de LS&H-sector in Canada verder te verkennen. In de omgeving Toronto in Canada zijn meerdere toonaangevende instituten, ziekenhuizen en ondernemingen op het terrein van de revalidatie. Er zijn veel innovatieve concepten en producten op dit gebied.

Voor wie?

De reis is geschikt voor Nederlandse ondernemers, bestuurders, onderzoekers en artsen van ziekenhuizen, kennisinstellingen die actief zijn in de topsectoren Life Sciences & Health, High Tech Systems & Materials en ICT.
​​

Thema’s van de reis

Bij zowel revalidatie als smart aging zijn robottechnologie, sensoring, gaming, A.I. en eHealth oplossingen belangrijke toepassingsgebieden. Met name gecombineerde  chronische aandoeningen en preventieve maatregelen zoals b.v. lifestyle en gedragsmodificaties zullen belangrijke onderdelen zijn van de reis. 
 

Voorlopig programma

Waterloo 18-20 juni 

Het bezoek aan Waterloo richt zich op technologische innovaties die ingezet kunnen worden voor zelfstandig ouder worden en een keten overschrijdende zorgaanpak. Het doel is kennis en praktijkervaring uit te wisselen, om beter inzicht te krijgen in de randvoorwaarden voor technologische innovaties en de opschaling ervan naar de markt. En, om te verkennen welke samenwerkingsvormen innovaties en opschaling rendement hebben.  
 
In Waterloo bezoeken we het gerenommeerde Research Institute for Aging, https://the-ria.ca/ en het Waterloo Med Tech Centre voor verbinding industrie en gezondheidszorg, gericht op opschaling van innovaties naar de markt, http://www.waterloomedtech.com/
 
We verzorgen een informatiemarkt (Tech Readiness market) en symposium in samenwerking met de Universiteit Waterloo (waar Universiteit Twente een langdurig samenwerkingsverband mee heeft).
 

Toronto 21-25 juni​

De grootste conferentie op het gebied van revalidatie vindt plaats in Toronto, de RehabWeek. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om de Rehab Week te bezoeken.
 
In Toronto zijn wij te gast bij één van de beste revalidatie- en onderzoekklinieken in de wereld, het Toronto Rehabilitation Institute (TRI). Er zal een symposium plaatsvinden met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen TRI. Er is de kans om Canadese bedrijven en investeerders te ontmoeten en natuurlijk om het Rehabilitation Engineering Laboratorium te bezoeken. Er zullen in samenwerking met partners meerder matchmakingsmogelijkheden worden georganiseerd 
 

Kosten

Deelname kost € 2.950 per deelnemer excl. btw. Het dienstenpakket bestaat uit reis- en verblijfkosten, deelname aan de (collectieve) programmaonderdelen, individuele matchmaking, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie tijdens uw verblijf in Canada. 
 

Deelname

Meld u snel aan via onderstaande de website van GO4EXPORT . Elke deelnemer meldt zich apart aan.
 
 
Startdatum
Einddatum
Locatie

​Canada