Oost NL

Handelsmissie Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk (VK) is een van de belangrijkste handelspartners van Nederland, en onze Noordzeebuur. Brexit doet hier niets aan af. De handelsmissie biedt u de mogelijkheid om uw netwerk te verbreden en te verdiepen met nieuwe (zaken)partners en marktkansen te ontdekken.

Wilt u zakendoen in het VK en is uw organisatie gespecialiseerd in Kunstmatige Intelligentie (AI) of duurzame mobiliteit? Neem dan op 18 en 19 oktober 2022 deel aan de handelsmissie naar het VK (Londen). De missie staat onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Liesje Schreinemacher en de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, Vivianne Heijnen.

Deze tweedaagse handelsmissie staat open voor Nederlands mkb'ers, start-ups, scale-ups en kennisinstellingen. Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen, ook als u actief bent in andere sectoren.

Bent u actief in kunstmatige intelligentie of duurzame mobiliteit en/of op zoek naar een goede marktentree? Dan is er volop gelegenheid om te netwerken, marktkansen te ontdekken en in contact te komen met potentiële zakenpartners en/of opdrachtgevers. 

Voor wie?

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die zich focussen op verduurzaming door middel van de volgende (sub)thema's.

Kunstmatige intelligentie (AI):

  • AI als versneller van de energietransitie.
  • AI voor verduurzaming van de industrie.
  • Verduurzaming van AI zelf.

Duurzame mobiliteit:

  • Elektrisch vervoer en laadinfrastructuur.
  • Micromobiliteit en deelmobiliteit.
  • Actieve mobiliteit.
  • First & last mile-oplossingen voor stadslogistiek.
  • Digitale toepassingen (zoals Mobility as a Service (MaaS) en verkeersmanagement).

Vrouwelijke ondernemers

Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen. Bent u als vrouwelijk ondernemer niet op bovenstaande thema's actief, maar wel geïnteresseerd in zakendoen in het VK? En zoekt u naar meer kennis en netwerken voor een goede marktentree? Dan kunt u ook aansluiten bij deze missie.

Op basis van de behoeften van de deelnemende vrouwelijke ondernemers worden één of meerdere extra programmaonderdelen rond het betreden van deze markt aan het missieprogramma toegevoegd.  Als u zich op tijd aanmeldt kunt u ook gebruikmaken van de individuele matchmaking. Daarnaast kunt u aansluiten bij de gezamenlijke netwerkactiviteiten van deze missie.

Meer informatie

Contact:

Alexander van der Kaa, Projectmanager missies E: alexander [dot] vanderkaa [at] rvo [dot] nl

Margriet Veenstra, Projectmanager missies E: margriet [dot] veenstra [at] rvo [dot] nl

Startdatum
Einddatum
Locatie

VK