Positief effect op de ontwikkeling van de economie

Ik werk bij Oost NL met trots aan GO4EXPORT, een exportstimuleringsprogramma van de provincies Overijssel en Gelderland. Binnen het programma werken regionale private en publieke partijen samen om het mkb te ondersteunen bij internationalisering. Dat is een uniek samenwerkingsverband.

Daarnaast organiseren wij diverse activiteiten waarbij ondernemers geïnformeerd worden over kansen in het buitenland en ook in contact komen met andere ondernemers en van elkaar kunnen leren. We hebben te maken met diverse bedrijven in verschillende sectoren die duurzame vraagstukken oplossen met hun service of product. Wanneer deze bedrijven partners in het buitenland vinden of hun afzet vergroten in het buitenland, heeft dat een positief effect op de ontwikkeling van de regionale economie.

Deeltijd opleiding

Het is belangrijk om je te blijven ontwikkelen in je werk. Ik heb gezamenlijk met mijn sectormanager bepaald op welke terreinen en met welk doel ik mijzelf verder wil ontwikkelen. Oost NL geeft hiervoor genoeg ruimte om het zelf aan te geven en in te vullen. Ik heb ervoor gekozen om een korte deeltijd opleiding te volgen. Daarnaast biedt Oost NL diverse cursussen en trainingen om je zelf verder te ontwikkelen en/of bepaalde vaardigheden te verbeteren.

Belqis Askaryar, projectmanager International