Oost NL

Mkb acceleratorprogramma 'Innovate GO' van start

​Onze partner Novel-T heeft een nieuw programma opgezet ​waarin bedrijven in 18 weken een businesscase kunnen uitwerken.

InnovateGO
​Novel-T en provincie Overijssel lanceren het mkb acceleratorprogramma Innovate GO. Gedurende 18 weken ga je samen met je team aan de slag met de ontwikkeling en het vermarkten van een gevalideerd idee voor een product of dienst. Hierbij krijg je de begeleiding, coaching en kennis die nodig is voor de eerste stappen richting de markt. Je doorloopt het programma met circa 10 teams van mkb-bedrijven uit de regio. Het programma bestaat onder andere uit individuele coaching, trainingen en groepssessies waarin je samenwerkt met mede-ondernemers, experts, studenten en startups. Het resultaat: een werkend product met een korte-termijn groeidoelstelling, een marketingplan en een breed netwerk van experts, mede-ondernemers en talent.

Meer weten

De informatiesessies zijn inmiddels voorbij. Wil je toch nog starten op 14 september of heb je alvast interesse in de tweede track die gepland staat voor zes weken later? Neem dan contact op met Hendrik Haaksema zodat hij je bij kan praten.

​​