Header fallback 1

Focus op toegankelijke en betaalbare zorg tijdens Health Valley Event 2024

In Oost-Nederland werken bedrijven, kennisinstellingen, overheden en zorginstellingen samen aan innovaties voor een betere, snellere en minder personeelsintensieve zorg. Doelgerichte zorg die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Brainstormen over een nieuw idee, op zoek naar financiering of vragen over internationalisering? Kom dan naar onze interactieve sessies of bezoek de Oost NL stand nr. 7 tijdens het Health Valley Event op 21 maart!

HEALTH-VALLEY-EVENT 2024- MAILCHIMP_NED_1.jpg

Interactieve sessies

Ook dit jaar neemt Oost NL deel aan het Health Valley Event met inspiratiesessies en een informatieve stand. De parallelle sessies richten zich op diverse aspecten van de zorgtransitie, zoals het vinden van financiering en het betreden van nieuwe markten.

Voor startende en groeiende ondernemers is financiering extreem belangrijk maar vaak ook onoverzichtelijk qua mogelijkheden. Speciaal voor hun organiseert Oost NL met diverse partners de inspirerende sessie ‘Top 10 financieringsinstrumenten: Hoe vind ik de juiste financiering voor mijn health onderneming?’ Deze sessie gaat in op de verschillende financieringsinstrumenten voor ondernemers in de gezondheidszorg. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal, én van subsidies tot participatie van Business Angels.

Ook organiseert GO4EXPORT een break-out sessie waarbij wordt ingegaan op marktkansen in Scandinavië en Duitsland voor health-bedrijven die met hun product de kansen in het buitenland willen benutten. GO4EXPORT is een exportprogramma van de provincies Gelderland en Overijssel voor ondernemers uit beide provincies, uitgevoerd door leadpartner Oost NL in nauwe samenwerking met regionale partners.

Transities in de zorg

Dit jaar staat het thema Transition in Healthcare centraal tijdens het Health Valley Event. Diverse sessies en de beursvloer bieden een diepgaande verkenning van de zorg, ondersteund door technologische innovaties. Je wordt bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen, geïnspireerd met mooie voorbeelden en je krijgt unieke netwerkkansen om met elkaar invulling te geven aan de transitie richting een toekomstbestendige zorg. Een vol en gevarieerd programma voor vertegenwoordigers van kennisinstellingen, zorginstellingen, onderwijs, en het bedrijfsleven.