Header fallback 1

100ste voucher De Groeiversneller

Deze week werd de 100ste voucher binnen ondersteuningsprogramma De Groeiversneller toegekend aan het creatieve bedrijf Ho & Mulder. Het bedrijf maakt een eigen collectie tassen en accessoires van restant materialen zeildoek. 

Ho&Mulder_byMashaBakker-1367 (1)

"Wat ons uniek maakt is dat we duurzaam produceren met restmaterialen en bovendien gebruik maken van arbeidskrachten met een afstand tot de arbeidsmarkt." aldus Pascal Mulder, een van de eigenaren. "Met leer-werktrajecten brengen we deelnemers vaardigheden bij waardoor ze actiever, socialer, zelfstandiger en vindingrijker worden. Dat geeft ze weer meer kansen op de arbeidsmarkt. De komende vier jaar willen we groeien van 6 naar 40 leerwerkplaatsen."

 
"We zijn van huis uit ontwerpers en konden wel wat expertise gebruiken om de volgende stap in de groei van ons bedrijf te zetten. Daarvoor is het nodig dat we onze producten breder in de markt zetten. De Groeiversneller biedt ons de kans hiervoor expertise in te huren. Zo kunnen wij ons focussen op waar we echt goed in zijn, het ontwerpen van de collectie."
 
De komende periode zal Ho & Mulder zich richten op het in de markt zetten van de tassen en accessoires. Het team vaste medewerkers wordt uitgebreid en het aantal verkooppunten zal groeien naar zo'n 150 in 2022. Naast de bestaande winkel in het centrum van Arnhem komt er een uitgebreide webshop. Er zijn ook plannen om de buitenlandse markt te veroveren. "Zodra we hier in Nederland goed voet aan de grond hebben willen we kijken of we onze afzetmarkt uit kunnen breiden richting Duitsland en de rest van Europa."
 
De Groeiversneller biedt groeiende ondernemers kennis, netwerk en financiering voor hun groeiplannen. Vul ook de quickscan in.