Oost NL

Minnesota MedTech acquisitie en trade missie i.s.m. BOM & LIOF 

Van zondag 16 april t/m donderdag 20 april organiseren Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), LIOF en Oost NL en het Nederlands Consulaat Generaal (CG) in Chicago een ondernemersreis naar Med Tech Minnesota. 

Het programma wordt intensief en zal een goede indruk geven van het Amerikaanse Med Tech Ecosysteem. Het programma geeft inzicht in “Doing Business in Med Tech Minnesota” door bedrijfsbezoeken in en rondom Minneapolis, speciale netwerkevents met Amerikaanse business partners en daarnaast zal voor ieder bedrijf individuele matchmaking met business leads georganiseerd worden. Ook zal een deel van het programma het bezoeken van een wetenschappelijke beurs zijn, waarbij een bijzondere keynote wordt gegeven door een Amerikaanse spreker uit Minnesota.

Tijdens de ondernemersreis zullen naast de bovengenoemde organisaties ook de Amerikaanse en Nederlandse partners uit Minnesota klaar staan om jullie “business ready” te maken en de doelstellingen van jullie bedrijf voor de VS specifieker uit te werken.

Deze missie is een onderdeel van een lang termijn programma georganiseerd door BOM, LIOF, Oost NL en NL CG Chicago namens Trade & Innovate NL wat aansluit bij de bredere programmering voor de VS op LSH. Doel hiervan is om een duurzame relatie met Minnesota op te bouwen om Med Tech clusters in beide landen te versterken. Een eerder onderdeel hiervan was het luncheon event op de Medica beurs in Düsseldorf om alle partijen samen te brengen.

Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Startdatum
Einddatum