Oost NL

Health Valley Event 2019

​Het Health Valley Event is het grootste en meest toonaangevende nationale congres op het gebied van zorginnovatie. Hier worden nieuwe verbindingen gelegd, hier maken mensen het verschil en hier creëren we impact voor de gezondheidszorg. Met onder andere keynote sprekers, inspirerende themasessies en demo’s van prachtige technologische innovaties.

​We geven op deze dag met elkaar innovaties een enorme boost, zodat we daarna met nog meer energie het verschil kunnen maken voor de zorg. Innoveren in de zorg houdt ons immers dagelijks bezig. Meld je dus aan voor het Health Valley Event op 14 maart 2019 in Pathé Nijmegen!

Tijdens de themasessies in de ochtend komen trends en ontwikkelingen in Health & Life Sciences uitgebreid aan bod op het gebied van onder meer eHealth, Medical Devices & Robotics en Personalised Medicine. 

Het HVE 2019 heeft een plenair programma met top keynote sprekers uit de zorg, overheid, bedrijfsleven en wetenschap! Met trots kondigen wij onder andere aan: Hugo de Jonge (Vicepremier en Minister van VWS), Mihai Netea (Hoogleraar Experimentele Interne Geneeskunde, Radboudumc), Sabine Pinedo (Vasculair internist & entrepreneur), Allard Kaptein (Managing Director Covalution Holding & voormalig oprichter Acerta Pharma) en Jo de Boeck (Executive Vice President & CSO Imec). Vanuit hun eigen vakgebied geven de keynote sprekers hun visie op de ontwikkelingen in de zorg. Lees hier meer over hun achtergronden. 

Startdatum
Einddatum
Locatie

​Pathé Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
6515 AT Nijmegen​