Header fallback 1

European New Power Summit

Klaar voor het baanbrekende elektrificatie-evenement van het jaar?

Als trotse partner nodigt Oost NL je uit voor de European New Power Summit '24 op 30 mei.

Waarom is de European New Power Summit a must attend?

  • Het is de plek waar Europese bedrijven, investeerders en toptalenten op het gebied van nieuwe energieoplossingen samenkomen.
  • Dompel jezelf onder in de nieuwste doorbraken op het gebied van systeemintegratie, energieopslag en elektrisch laden. Een programma samengesteld door alle technische universiteiten in Nederland.
  • De summit wordt georganiseerd in Arnhem, de stad waar vooruitstrevende energiebedrijven met internationale allure excelleren. Denk aan Tennet, DNV, KEMA en niet te vergeten de talloze dynamische startups en scale-ups.

De European New Power Summit maakt deel uit van de Arnhem Electricity Week van 27 - 31 mei. Deze week staan de nieuwste ontwikkelingen in de energietransitie en cutting-edge innovaties en oplossingen in elektriciteit centraal. Met inspirerende cross-over evenementen zoals muziek, film, Formule-E, mode en een scala aan andere energiegerelateerde onderwerpen.

 

Markeer je agenda van 27 mei tot 31 mei 2024. Blijf op de hoogte van updates waarin het volledige programma wordt onthuld. Volg Arnhem Electricity Week op Instagram of LinkedIn of bezoek arnhemelectricityweek.com.

Get ready to connect with the forefront of New Power in Europe – and enjoy every moment of it!

Startdatum
Einddatum
Locatie

IPKW, Arnhem