Oost NL
Groei door met De GroeiversnellerQuickscan 

De Groeiversneller Energie

De Groeiversneller Energie versterkt uw business case voor innovatieve duurzame energieprojecten. Ondernemers en organisaties die initiatieven willen opzetten voor duurzame energie krijgen binnen het programma De Groeiversneller bijzondere aandacht.

In opdracht van de provincie Gelderland biedt Oost NL begeleiding bij het opzetten en uitvoeren van duurzame energieprojecten. De focus ligt hierbij op waterstofprojecten en warmtenetten. Voor grootschalige projecten rond zonne-energie is er De Groeiversneller Zon.

Begeleiding vanuit Oost NL

Oost NL biedt ondersteuning aan uw project van idee tot en met de realisatie van financierbare, schaalbare business cases. Naast inzet van energievouchers met een maximale waarde van €10.000,-, begeleiden wij u bij het vinden van de juiste expertise en partners voor de verdere ontwikkeling van uw business case en bij het vinden van aanvullende en eventuele vervolgfinanciering.

Quickscan 'De Groeiversneller Energie'

Door de Quickscan in te vullen kan Oost NL zien of u past binnen het programma De Groeiversneller Energie.

In een adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden en kunnen wij u adviseren op welke wijze u gebruik kunt maken van onze partners en netwerken.

Heeft u een duurzaam energieproject (niet zijnde zonnepanelen) vul dan onderstaande quickscan in. 

Quickscan