Oost NL
Groei door met De GroeiversnellerQuickscan 

De Groeiversneller

De Groeiversneller is er voor alle Gelderse mkb-bedrijven met de potentie en ambitie om te groeien in werkgelegenheid en die met vernieuwing een bijdrage leveren aan een van de maatschappelijke uitdagingen.

Aanmelden is eenvoudig, het startpunt is uw groeiplan. Wij geven feedback op uw groeiplan in een persoonlijk gesprek. En u krijgt toegang tot ons netwerk, kunt gebruik maken van vouchers voor inhuur van kennis en we bieden inzicht in financieringsmogelijkheden.

Gesprek over uw groeiplan

Uw groeiplan dient u online in. Wij zoeken voor u bij Oost NL de business developer met de meeste kennis van uw markt. Deze kijkt naar uw plan en neemt contact met u op. Bij voldoende aansluiting op ons programma krijgt u een persoonlijk gesprek en feedback op uw plan. In dat gesprek hoort u ook of u verder kunt deelnemen aan het programma en wat we voor u kunnen betekenen.

Netwerk

Oost NL heeft veel netwerkpartners en kent hun diensten. Ook hebben wij aansluiting met nationale groeiprogramma’s zoals NL Groeit. Wij bespreken met u wat nodig is en verwijzen u naar de juiste partijen. Oost NL voert het programma uit in nauwe samenwerking met partners binnen Gelderland zoals Foodvalley NL, Health Valley, de Regionale Centra voor Techniek of Kiemt.

Kennis

Wij bespreken welke externe kennis en ondersteuning nodig is om uw groeiplan een stap verder te brengen. Met een voucher van maximaal € 10.000 kunt u extern advies inkopen. Een voucher kunt u bijvoorbeeld inzetten voor het inhuren van een organisatieadviseur, het inkopen van expertise voor marktonderzoek, financieel advies of specifieke kennis van techniek. De bijdrage is maximaal 50%Let op! Het huidige voucherbudget voor De Groeiversneller, De Groeiversneller Food en De Groeiversneller Health is uitgeput. U kunt wel een groeiplan indienen om te bespreken, maar wij kunnen op dit moment geen voucheraanvragen meer starten. Lees meer.

Financiering

In het gesprek kijken we naar uw financieringsbehoefte en welke mogelijkheden wij kennen en zelf in huis hebben. Oost NL is bekend met alle publieke en de belangrijkste private financieringsmogelijkheden en heeft een eigen informal investors netwerk. We bespreken welke voorbereiding en ontwikkeling er nodig is om financiering te krijgen. Lees meer.

Jaarbericht

Bekijk hier het jaarbericht 2020 van De Groeiversneller. Met de belangrijkste cijfers en inspirerende cases.