Toronto Skyline

Handelsmissie Canada Eiwittransitie

31 oktober - 4 november 2022

Is uw bedrijf actief op het gebied van innovatieve plantaardige voedingsmiddelen en wilt u internationale samenwerkingen en markten verkennen? Dan is de Eiwittransitie Handelsmissie naar Canada een kans voor u. De missie omvat een bezoek aan het allereerste internationale Plant Forward Event in Toronto, bedrijfsbezoeken en introducties in de proteïne sector in Canada.

De vraag naar plantaardig voedsel neemt toe en er zijn veel mogelijkheden voor technologieleveranciers, voedselproducenten, retailers, foodservice-exploitanten en merken om de consument beter en meer inspirerend voedsel te bieden. Consumenten zijn ook op zoek naar gezondere en duurzamere alternatieven en zij verhogen hun inname van plantaardige voeding.

Wilt u het ecosysteem van de Canadese markt leren kennen? Of bent u al actief in Noord-Amerika en wilt u uw netwerk uitbreiden? Kom dan met ons mee op de Nederlandse Eiwittransitie Handelsmissie naar Canada. De 4-daagse handelsmissie omvat bezoeken aan inspirerende bedrijven, maar ook netwerkevenementen met potentiële handelspartners.

Plant Forward Internationaal Evenement

Twee dagen van de reis staan in het teken van het allereerste internationale evenement, Plant Forward, waar Canadese plantaardige ingrediënten, voedselvoorziening en innovatie onder de aandacht brengt. De conferentie wordt georganiseerd door Protein Industries Canada. Plant Forward toont de kracht van de Canadese toeleveringsketen, belicht duurzaamheidsinitiatieven en de laatste innovaties in Canadese gewassen en ingrediënten en biedt inzichten van pionierende bedrijven die Canada hebben gekozen als hun favoriete plek om te investeren in plantaardige innovatie. Tijdens het evenement krijgen de bedrijven de kans om in contact te komen met voedselproducenten, telers, kwekers, investeerders, onderzoeksinstellingen en de overheid.

Toegevoegde waarde van deelname aan de Eiwittransitie Handelsmissie

Naast het internationale evenement krijgen deelnemers aan de Eiwittransitie Handelsmissie een aanvullend bezoekprogramma aangeboden met bedrijfsbezoeken en introducties in de proteïne-sector.

Algemene informatie

Deelname aan deze Eiwittransitie Handelsmissie is gratis, maar reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Toegang tot het Plant Forward International Event kost $950 CAD (€ 720 (koers 01-09-2022)) - als organisatie bieden we deelnemende bedrijven 300 euro korting aan op toegang tot de conferentie. Om deel te nemen aan de missie is registratie via het aanmeldformulier verplicht.

Organisatie

Deze handelsmissie wordt georganiseerd door Oost NL als lead partner van GO4EXPORT, in samenwerking met RVO, Trade & Innovate NL Network, Topsector Agro & Food, Ambassade van Canada in Nederland, Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden en Consulaat-Generaal in Canada, Proteïne Industrie Canada, The Protein Community en Foodvalley NL.

U kunt zich inschrijven via de  Oost NL portalOost NL is lead partner van GO4EXPORT.

Bij annulering brengen wij 500 euro in rekening.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Toronto, Canada