Header fallback 1

Validatie van uw product

Wilt u onderzoeken of uw product goed werkt en aansluit bij de behoeften van uw doelgroepen? Oost NL geeft u toegang tot fieldlabs en proeftuinen waar u samen met andere bedrijven en kennisinstellingen uw product kunt testen en verbeteren.

Fieldlabs, living labs of proeftuinen zijn praktijkomgevingen waarin u samen met andere partijen kunt werken aan de toetsing van uw product. Oost NL is betrokken bij het opzetten van fieldlabs en proeftuinen en kent de voor u relevante fieldlabs en proeftuinen in Gelderland en Overijssel waarbij u zich kunt aansluiten.

Kennis delen

In deze proeftuinen werken meerdere mkb-bedrijven samen en geven eindgebruikers suggesties voor verbetering van de prototypes. Oost NL helpt de proeftuinen door meerdere bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties aan te sluiten bij de projecten. Individuele bedrijven ondersteunen wij bij de uitwerking van hun business cases en leiden wij naar (aanvullende) financiering in de vorm van krediet of een andere vorm van financiering.

We spelen vooral een rol van betekenis bij de ontwikkeling van de proeftuinen, door gebruik te laten maken van ons netwerk, door de coördinatoren bij elkaar te brengen en zo kennis te delen. 

Op zoek naar productvalidatiemogelijkheden?

Oost NL geeft inzicht in productvalidatiemogelijkheden binnen Oost-Nederland en/of de EU. Wilt u uw product verder ontwikkelen? Neem dan contact op met ons op.