Header fallback 1

Segula

SEGULA Technologies Nederland BV - een projectorganisatie van ingenieurs - ontwikkelt geavanceerde intelligente systemen, met name voor de High Tech en Automotive industrie in de Benelux. Het bedrijf is onderdeel van SEGULA Group, met wereldwijd 7.000 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk. In Nederland heeft SEGULA een vestiging in Eindhoven en sinds eind 2015 ook in Hengelo.

Vanuit Eindhoven hebben de Nederlandse activiteiten van het bedrijf een behoorlijke vlucht genomen met het opzetten van een tweede Nederlandse locatie als resultaat. Met de vestiging op het HTSM-park van Thales in Hengelo heeft de regio er een internationaal hightech bedrijf bij. Op dit park, waar verschillende hightech bedrijven samenkomen, zoekt SEGULA verbinding met Twentse netwerkorganisaties en potentiële Oost-Nederlandse klanten. Speerpunten voor de komende jaren zijn Thermal en Flow Control, Robotica en het ontwikkelen van Autonome Multi Fysische Systemen.

Ambities

Oost NL blijft SEGULA Technologies ondersteunen bij het realiseren van zijn ambities. Met deze vestiging verwacht het bedrijf de komende jaren te groeien naar circa 75-100 medewerkers.