Oost NL

ALLXL

Sporten is gezond. ALLXL wil  mensen daarom in beweging krijgen. Om bewegen in de buitenlucht te stimuleren ontwerpt ALLXL een buitensportnet dat niet alleen geschikt is voor volleybal, maar ook voor sporten als badminton, voetvolley en tennis. Via een speciaal mechanisme kan het net in hoogte versteld worden. Met een voucher van De Groeiversneller financiert het bedrijf de ontwerpkosten en een expert die het marketingplan maakt.

Eén net om diverse sporten in groepsverband te beoefenen was er nog niet. Netten op schoolpleinen en speeltuinen hangen meestal op volleybalhoogte, maar ook andere sporten hebben veel liefhebbers. Soms spannen spelers provisorisch een net, maar dat is niet geschikt voor langdurig gebruik, door weersomstandigheden, vandalisme of foutieve bevestigingsmaterialen.

Hufterproof

Het net van ALLXL is makkelijk en veilig in hoogte te verstellen, weersbestendig en ‘hufterproof’. Naast (school)pleinen en speeltuinen is het net ook ideaal voor campings en vakantieparken.
ALLXL werkt onder andere samen met sportverenigingen. Duurzaamheid is voor het bedrijf uit Elburg het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de materialen.

Oost NL kende ALLXL een voucher toe.

Met De Groeiversneller ondersteunt de provincie Gelderland bedrijven die willen groeien, met kennis en geld.

Video impressie