Header fallback 1

Oost NL als werkgever

Bij Oost NL maak jij het verschil door ondernemers te ondersteunen bij hun groei. Je krijgt de ruimte in zowel werk als opleiding om jezelf te ontwikkelen. Je draagt bij aan de duurzame versterking van de economie in Oost-Nederland.

Oost NL is een platte organisatie met voornamelijk hoog opgeleide professionals. Je kunt bij ons rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving.

De voordelen op een rijtje

  • Een passend salaris.
  • Flexibel in te zetten vakantiedagen (24) en ADV-dagen (13).
  • Je eigen ontwikkelingstraject. Samen met je leidinggevende bepaal je zelf hoe jij je verder kunt ontwikkelen en waar Oost NL jou op in kan zetten.
  • Opleidings- en coachingsmogelijkheden.
  • Collega’s met vakkennis en een breed netwerk.
  • Toegang tot het grote netwerk waarin Oost NL zich beweegt.
  • Flexibele werktijden en een kilometervergoeding.

Hoe doen wij ons werk

De kernwaarden van Oost NL zijn betrokken, integer en vindingrijk. Deze uitgangspunten zijn voor ons net zo belangrijk als cijfers. Maatschappelijk rendement staat voorop; we dragen bij aan de economie en werkgelegenheid in Gelderland en Overijssel én aan de welvaart en het welzijn van de inwoners van Oost-Nederland.

Prettig werken vinden we belangrijk. Alle medewerkers van Oost NL krijgen een eigen laptop en smartphone. Zo kun je in principe overal werken. Met een thuiswerkvergoeding, een extra vergoeding voor kinderopvang en de mogelijkheid om parttime te werken is er ruimte voor een goede werk- en privébalans.

Ons mooie kantoor in Apeldoorn is modern ingericht met aandacht voor de individuele medewerker, maar ook om elkaar te ontmoeten, bij te praten en kennis te delen. Daarnaast werken we ook veel buiten ons kantoor. We bezoeken de mensen waar wij het voor doen: ondernemers in de regio.

We zijn een platte organisatie met een open sfeer, je kunt mensen overal in de organisatie benaderen met vragen die je hebt.

Diverse en Inclusieve cultuur

Oost NL kiest ervoor een diverse en inclusieve organisatie te zijn. Vanuit het perspectief van maatschappelijk verantwoord ondernemen: heeft iedereen recht op gelijke kansen en behandeling, ongeacht gender, leeftijd, religie, etniciteit en cultuur, als op het vlak van opvoeding, normen en waarden en andere persoonskenmerken. Vanuit deze motivatie streven wij ernaar ons personeelsbestand representatief te laten zijn voor de samenstelling van de regionale beroepsbevolking en daarnaast ook vooruitstrevend te zijn om hierin een nieuwe impuls te bewerkstellingen in onze omgeving.

Privacy

Oost NL gaat zorgvuldig om met de privacy van sollicitanten. Voor meer informatie daarover, zie het privacy statement sollicitanten.