Oost NL

Virtuele Handelsmissie: REAP Conference 2020

Kom in contact met Agri-Tech bedrijven in het Verenigd Koninkrijk op 10 november tijdens de REAP conference 2020. De REAP Conference is een van de meest toonaangevende conferenties voor innovatie in de landbouw. Dit jaar is het thema ‘From micro-scape to landscape-innovating at the frontier’. Oost NL organiseert op 10 november een virtuele handelsmissie met matchmaking voor ondernemers. Laat u inspireren door de sprekers, de nieuwste innovaties en het dynamische online programma. Tijdens de matchmaking brengen wij u in contact met Agri-Tech bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk. De virtuele missie wordt georganiseerd in nauwe samenwerking de Netherlands British Chamber of Commerce (NBCC), Kennispoort Regio Zwolle, UK Trade Office en ‘Ik Ben Drents Ondernemer’. 

agriculture-4208863_1920

Wat levert het deelnemers op? 

Tijdens de REAP-conferentie staat netwerken en partnering voor de deelnemers centraal. In samenwerking met de Netherlands British Chamber of ​Commerce (NBCC) verzorgt Oost NL een individueel matchmaking programma op basis van uw bedrijfsprofiel dat wij samen met u maken  en zoeken we vervolgens naar geschikte business partners in het Verenigd Koninkrijk. Wij streven ernaar voor elke deelnemer tenminste 3 geschikte gesprekspartners te selecteren.  Tevens krijgt u tijdens de conferentie uw eigen online business stand waar deelnemers aan het REAP-evenement met u in contact kunnen komen.

Kosten 

Deelname aan deze digitale missie is gratis, echter bij afzegging 2 weken voorafgaand aan het event zal €175,- in rekening worden gebracht.   

Aanmelden 

Wilt u meer weten over de REAP conferentie en de kansen voor uw onderneming? Neem dan contact op met Remco Lucassen via remco [dot] lucassen [at] oostnl [dot] nl () of met Martijn Drost via martijn [dot] drost [at] oostnl [dot] nl (). Of meldt u zich hier direct aan.