Oost NL

Succes in Europa: Concepts for a Healthy Life

Business genereren in Europa? Het Innovatieprofiel Oost-Nederland organiseert zes bijeenkomsten op zes locaties. 

concepts for a healthy life

Oost-Nederland is ‘Smart & Healthy’. Tal van kennisinstellingen en bedrijven in de regio lopen voorop in Europa als het gaat om innovaties in de sectoren Agro-Food, Life Sciences and Health, High Tech Systemen and Materialen, Energie en Milieutechnologie. Maar hoe onderscheiden we ons ten opzichte van vergelijkbare regio’s in Europa? Het Innovatieprofiel Oost-Nederland geeft het antwoord.

Voor wie

Bent u actief op het gebied van:

  • Health Technology and Delivery Systems: ontwikkeling en toepassing van hoog technologische en sociaal-maatschappelijke oplossingen in de zorg en medische sector.
  • Healthy Brain: de relatie tussen het menselijk brein (moleculair, gedrag, etc.) en het welzijn en de gezondheid van de mens.
  • Personalized Health and Nutrition: maatwerk van zorg en voeding op het niveau van de individuele mens, met ook de inzet van de kansen die technologie en biochemie ons bieden.

En:

  • Werkt u samen met partners in Oost-Nederland of elders in Europa aan innovatie? Of wilt u zakendoen met dergelijke partijen en is uw bedrijf gevestigd in Oost-Nederland? Meld u dan aan voor één van de onderstaande interactieve bijeenkomst(en).

Wat?

Hoe kunt u meer business genereren in Europa? Hoe komt u aan de juiste kennis, toegang tot netwerken en EU-budget? Leer van de ervaringen van anderen, deel uw behoefte aan eventuele samenwerking en hoor meer over de ondersteuning die u kunt krijgen.

Het Innovatieprofiel Oost-Nederland biedt een duidelijk profiel dat ons onderscheidt van andere Europese regio's. Hoe kunnen we ons nog sterker positioneren in Europa en onze kansen op EU-budget vergroten? Voor meer informatie zie deze pagina en de website www.east-netherlands-region.eu

Aanmelden

Aanmelden kan via de onderstaande links. Ontmoet elkaar op een van de geplande bijeenkomsten: