Header fallback 1

Stem op Digipro!

Vanaf vandaag kan iedereen stemmen op Digipro als finalist van RegioStars Awards 2023. Uit 228 aanmeldingen is Digipro geselecteerd en maakt nu deel uit van de 30 finalisten, waarvan 5 in de categorie 'Een concurrerend en slim Europa'. Een hele mooie prestatie voor dit grenzeloze project. Hoewel Digipro formeel is afgerond, gaan we natuurlijk ons uiterste best doen om die prijs binnen te slepen. Help je mee?

Regiostars2023_Finalist_TW (003).png

Vraag al je relaties om op Digipro te stemmen en geef ook je eigen stem. Want naast de prijzen in de zes beleidscategorieën is er ook kans op de publieksprijs. Klik hier om te stemmen!

Elk jaar reikt de Europese Commissie de "RegioStars Awards" uit aan door de EU gefinancierde projecten die blijk geven van vindingrijkheid en nieuwe benaderingen van regionale ontwikkeling. Om andere regio's en projecten in heel Europa te inspireren, staan de deelnemende projecten centraal in communicatieactiviteiten op Europees niveau.

Een panel van vooraanstaande wetenschappers beoordeelt de ingediende aanvragen en selecteert de finalisten. De winnende projecten in de zes categorieën en de winnaar van de publieksprijs worden gehuldigd tijdens een ceremonie in Ostrava (Tsjechië) op 16 november 2023.