Oost NL

OP Oost financiert mee bij reductie van CO2

​Bent u als ondernemer of organisatie gevestigd in Gelderland of Overijssel? Heeft u innovatieve ideeën voor minder CO2-uitstoot, een toenemend gebruik van hernieuwbare energie en een efficiëntere inzet van energiebronnen? Het Europese subsidieprogramma OP Oost nodigt u uit om uw voorstel in te dienen.

OP oost
​Om ook in de toekomst voldoende duurzame energie en schone lucht te hebben, zijn nieuwe producten en diensten nodig. Dat kan gaan om slimme ideeën om energie te besparen, bijvoorbeeld verbeterde isolatie, hergebruik van grondstoffen en mineralen of het vervangen van fossiele door biologische grondstoffen. Het kan ook gaan om nieuwe vormen van schone energie uit bijvoorbeeld aarde, zon, wind of water en combinaties voor opwekking en opslag van nieuwe energie.

Subsidie aanvragen

Via het EFRO-webportaal: www.efro-webportal.nl kunt u vanaf 16 mei tot en met 31 oktober 2019 subsidie aanvragen. Meer informatie vindt u in bijgevoegde flyer of op: www.op-oost.eu. Als u nog niet goed weet of uw project past binnen het OP Oost programma en voor subsidie in aanmerking komt, is het verstandig inhoudelijk advies te vragen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Tom Cornelissen: tom [dot] cornelissen [at] oostnl [dot] nl tel. 06-28909194 en Erwin Altena: erwin [dot] altena [at] oostnl [dot] nl tel. 06-14979533 van Oost NL.

Japan Drones

Bijlage