Oost NL

Nieuwe ronde Investor Readiness Program 4 maart van start

Op 4 maart 2021 start Oost NL een nieuwe editie van het Investor Readiness Program (IRP). Een 10-weeks intensief programma waarin ondernemers werken aan het optimaliseren van hun business case. Inschrijven is mogelijk tot 20 februari. Er is plaats voor 10 bedrijven.

IRP

In het Investor Readiness Program voorzien ondernemers hun businesscase van een dusdanig goede onderbouwing dat deze interessant wordt voor investeerders. Gedurende tien modules staan we stil bij hoe investeerders kijken naar een businesscase en welke informatie dan belangrijk is. Als alles goed gaat, kan een deelnemer na tien weken een goed onderbouwde investerings- of financieringsaanvraag indienen.

Het IRP is een programma voor innovatieve startups met groeipotentie. Elke ondernemer krijgt een mentor die samen met hem of haar alle facetten van de businesscase doorloopt. Denk daarbij aan marktvalidatie, team, waardepropositie, verdienmodel. Wekelijks zijn er plenaire bijeenkomsten waarin de ondernemers hun vorderingen laten zien en feedback krijgen van andere deelnemers, investment managers en van financiële en kennispartners die bij het programma betrokken zijn.

Meer weten?

Wil je weten of het Investor Readiness Programma iets voor jou is? Kijk dan hier voor meer informatie.