Oost NL

Meld je aan voor een nieuwe ronde van het Market Readiness Program

Weet je wie jouw early adopters zijn? Weet je of jouw oplossing de beste oplossing is voor het probleem dat zij ervaren? Met deze vragen gaan we aan de slag in het Market Readiness Program. Oost NL biedt start-ups uit Gelderland en Overijssel het Market Readiness Program aan, een gratis programma met het doel jouw early adopters binnen een specifiek klantsegment te vinden. De volgende editie van het programma start in september, eerdere edities van het programma werden door deelnemers gewaardeerd met een 9,3.
MRP

​Het Market Readiness Program is een parttime programma van tien weken waarin je alle aannames over jouw klant toetst. Het is een proces waarbij we je leren hoe je effectieve klantgesprekken voert om te leren denken vanuit hun perspectief. Je gaat wekelijks klantgesprekken voeren om focus te krijgen op je early adopters binnen een specifiek klantsegment zodat je uiteindelijk met succes een marktentree voorbereidt. Heb je na 6 weken een klantprobleem in kaart dat het waard is om op te lossen, dan ga je in de resterende weken aan de slag met jouw product en businessmodel en het ophalen van commitment van je eerste klant.

Wat je mag verwachten

Tien weken lang vindt er wekelijks een praktische workshop plaats. Naast deze bijeenkomsten wordt er veel van je verwacht. Iedere week werk je zelfstandig aan activiteiten gericht op klantgesprekken, je wordt hierbij gecoacht door een business developer. Je gaat tijdens het programma zeer intensief in gesprek met potentiële klanten om je oplossing te toetsen en te optimaliseren.

Meer weten en aanmelden

Deelname aan het programma is gratis, we verwachten wel commitment in tijd en inspanning. Wil je je inschrijven voor, of meer weten over het Market Readiness Program. Kijk dan hier.