Header fallback 1

Kom jij pitchen tijdens komende Energy Investor Day?

Tijdens het matchmakingevenement Energy Investor Day, presenteren maximaal zes ondernemingen hun investeringsaanbod aan 30 tot 40 energietransitie georiënteerde investeerdersWil je risicodragend kapitaal aantrekken om je innovatie te financieren? Schrijf je nu in en vind jouw investeerder op 30 maart! 

Energy Investor Day.jpg

De Energy Investor Day in afgelopen december.

De bedrijven die pitchen, bevinden zich meestal in een ‘early stage’ of ‘early growth’ fase en zijn op zoek naar een kapitaalinjectie van € 100.000 tot € 2 miljoen.

Maak je een snelle groei door of gaat jouw bedrijfsproces gepaard met hoge ontwikkelingskosten en is de weg naar de markt nog lang?

Schrijf je dan nu in voor de komende Energy Investor Day.

Welke stappen moet je zetten?

Het selectieproces gaat als volgt:

  1. Je schrijft je in vóór 9 maart 2023.
  2. Je stuurt een pitchdeck van de investeringspropositie op.
  3. KplusV doorloopt met jou een korte eerste inventarisatie.
  4. Indien er qua inhoud van de innovatie en onderneming een match lijkt te zijn, dan volgt een tweede screening.

> Ben je een innovatieve startup en scale-up en wil je in contact komen met investeerders die jouw innovatie mogelijk willen financieren?

Je kunt je voor 9 maart 2023 inschrijven, via deze link.

> Ben jij als investeerder geïnteresseerd om startups of scale-ups te helpen met een kapitaalinjectie om hun innovatie verder te helpen?

Je kunt je voor 9 maart 2023 inschrijven, via deze link.

Het Financieringsloket van de Topsector Energie organiseert de Energy Investor Day dit keer in samenwerking met Oost NL en KplusV. Het evenement vindt plaat bij Specialized op het Arnhems Buiten-terrein in Arnhem.