Oost NL

Kennis maken met 3D printen van metalen

De ontwikkeling en behoefte op het gebied van 3D printen groeit. Dat blijkt mede uit de volgende quote uit het Made in Europe Magazine: 

“Chipmachines van ASML bevatten nu al 25 metalen 3D print delen en nog eens 15 onderdelen van kunststof, die geprint zijn. Voor het merendeel gaat het om manifold-achtige producten. Voorzichtig kijkt de chipmachinefabrikant naar mogelijkheden om structuurdelen te gaan printen in metaal.” 

Bent u geïnteresseerd in deze techniek en wilt u nader kennismaken met 3D printen van metalen zonder investeringen of hoge kosten? Dat kan!​

Schermafbeelding 2020-05-14 om 15.49.58

​Ondersteund door de Provincie Overijssel wordt capaciteit vrijgemaakt in de 3D-printing proeffabriek van Aeronamic B.V. Daardoor kunt u op een laagdrempelige manier en tegen aantrekkelijke tarieven een test build laten uitvoeren.

Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u kunt contact opnemen via: communications [at] aeronamic [dot] com
De mogelijkheid voor aanvragen staat open tot eind 2020. Voorwaarde is dat uw bedrijf is gevestigd in Overijssel. 

Over Aeronamic

Bij Aeronamic richten we ons volledig op high-speed roterende systemen en precisie-onderdelen voor de civiele en militaire luchtvaartindustrie. We ontwikkelen, produceren, assembleren en testen ze. Ook verrichten wij het onderhoud aan een aantal van deze systemen. Denk bijvoorbeeld aan start- motoren en compressoren voor vliegtuigen van onder andere Boeing, Airbus en Lockheed Martin. Momenteel is Aeronamic volop bezig met 3D metaalprinten, ook wel Additive Manufacturing genoemd.​

Oost NL is kernpartner van BOOST​: Dé navigator voor een slimme en schone industrie