Oost NL

How2Finance belicht top 10 financieringsinstrumenten

How2Finance is een event speciaal voor ondernemers in de regio Oost-Nederland die op zoek zijn naar een financiering voor hun bedrijfsactiviteiten. How2Finance vindt op 28 maart 2019 plaats bij de Novio Tech Campus in Nijmegen.
How2Finance
Het financieringslandschap lijkt op het eerste gezicht soms lastig te doorgronden, het is niet makkelijk om het hele plaatje te overzien. Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken? 
 
Tijdens de How2Finance events krijg je antwoord op dit soort vragen. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijt-sessie, die Oost NL samen met netwerkpartners in de regio organiseert. 
 

Top-10 van financieringsinstrumenten

 
Of de ondernemer nu in een pre-seed fase zit, in de startfase of bedrijven in de groei, iedere ondernemer met een financieringsbehoefte loopt wel eens aan tegen de ogenschijnlijke complexiteit van verschillende vormen van financiering. In een korte en interessante informatiebijeenkomst wordt er kennis gemaakt met de top-10 van financieringsinstrumenten. Hoe kan je te werk gaan? Welke combinaties zijn er mogelijk en wat ís er eigenlijk mogelijk? Er is volop gelegenheid om eigen cases in te brengen en voor te leggen aan de aanwezige experts.
 
Meer weten? Kijk op www.how2finance.nl hoe je een gratis toegangskaart kan ontvangen.