Oost NL

Handelsmissie naar Canada: Rehabilitation & Smart Aging Health Technologies

Bent u actief in de Health- sector en geïnteresseerd in Canada? Ga dan van 18 tot 25 juni mee met de handelsmissie naar Canada, georganiseerd door Oost NL in samenwerking met Roessingh R&D, Sint Maartenskliniek en Universiteit Twente. 
Amadeo-Handunit-3
De missie is een goede gelegenheid om uw bedrijf of kennisinstelling te introduceren en uw marktkansen binnen de Life Sciences & Health-sector in Canada verder te verkennen. In de omgeving Toronto in Canada zijn meerdere toonaangevende instituten, ziekenhuizen en ondernemingen op het terrein van de revalidatie.

Voor wie?

De reis is geschikt voor Nederlandse ondernemers, bestuurders, onderzoekers en artsen van ziekenhuizen, kennisinstellingen die actief zijn in de topsectoren Life Sciences & Health, High Tech Systems & Materials en ICT.
 

Thema’s van de reis

Bij zowel revalidatie als smart aging zijn robottechnologie, sensoring, gaming, A.I. en eHealth oplossingen belangrijke toepassingsgebieden. Met name gecombineerde  chronische aandoeningen en preventieve maatregelen zoals b.v. lifestyle en gedragsmodificaties zullen belangrijke onderdelen zijn van de reis.
 

Voorlopig programma

Waterloo 18-20 juni 

Het bezoek aan Waterloo richt zich op technologische innovaties die ingezet kunnen worden voor zelfstandig ouder worden en een keten overschrijdende zorgaanpak. Het doel is kennis en praktijkervaring uit te wisselen, om beter inzicht te krijgen in de randvoorwaarden voor technologische innovaties en de opschaling ervan naar de markt. 
 

Toronto 21-25 juni

De grootste conferentie op het gebied van revalidatie vindt plaats in Toronto, de RehabWeek. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om de Rehab Week te bezoeken. In Toronto zijn we te gast bij één van de beste revalidatie- en onderzoekklinieken in de wereld, het Toronto Rehabilitation Institute (TRI). Er zal een symposium plaatsvinden met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen TRI. Er is de kans om Canadese bedrijven en investeerders te ontmoeten en natuurlijk om het Rehabilitation Engineering Laboratorium te bezoeken.
 

Meer informatie en aanmelden?

Meer informatie over het programma vindt u op de website van GO4EXPORT. Daar kunt u zich ook aanmelden. Heeft u vragen, neem dan contact op met Belqis Askaryar of Greetje de Kleuver.