Oost NL

Fotowedstrijd Ondernemend Gelderland, doe mee!

​Gelderland is een prachtige ondernemende regio waar economische groei en duurzaamheid hand in hand gaan. Kun jij dit vangen in een mooi beeld? Doe dan mee aan de fotowedstrijd die het programma De Groeiversneller van Oost NL organiseert. Er is veel mogelijk, denk aan wat ondernemerschap en groei voor jou persoonlijk betekent of aan groei voor jouw bedrijf en wat het betekent voor je omgeving. Je kunt meedoen in de categorie amateur of de categorie professional. Voor beide categorieën zijn er prijzen te winnen die worden aangeboden door provincie Gelderland.

Fotowedstrijd

Meer informatie over de voorwaarden en technische specificaties is te vinden op ondernemengelderland.nl/nl/fotowedstrijd.  

Ondernemen Gelderland

De provincie Gelderland investeert met haar beleid in een partnernetwerk van ruim 50 organisaties en programma's, zoals Oost NL en De Groeiversneller, die ondernemers verder helpen. Of je nu kennis zoekt, geld of iemand die nét wat meer kan vertellen: de website Ondernemen Gelderland brengt je in contact te brengen met de juiste contactpersoon.