Oost NL

Drones & Grolsch

​Twente ontving woensdag 15 mei een delegatie van vertegenwoordigers van de Japanse ambassade, semi-overheid en internationale bedrijven.

P1050524

Dujat en Oost NL organiseerden een inspirerende tour door Twente waar techniek en voeding centraal stonden.

Japan Drones

Start van het programma was een rondgang op Space53, gevestigd op Technolgy base, om meer te weten te komen over de nieuwste drone-technologieën en toepassingen, een drone demonstratie te zien en een korte bustour te maken over Technology base/Enschede Twente Airport.

Vervolgens bezocht de groep Grolsch, dat sinds 2016 deel uitmaakt van het Japanse bedrijf ASAHI. De delegatie was onder de indruk van de efficiënte moderne brouwerij, waarbij duurzaam en verantwoord ondernemen (DVO) centraal staat.

Dujat spreekt haar speciale dank uit aan de gasten van eer H.E. Inomata, ambassadeur van Japan in Nederland, en mevrouw Inomata, in Space53 / Technology Base, Robor Electronics en Grolsch voor hun gastvrijheid en het delen van hun kennis, en natuurlijk voor Oost NL (Oost-Nederland Development Agency) voor de vlotte organisatie van een zeer succesvol evenement. We hebben veel enthousiaste reacties van onze leden gehoord en kijken er nu al naar uit om de volgende keer regio Twente weer te bezoeken!

Japan Drones

Japan Drones

Japan Drones