Oost NL

Boost4Health biedt vouchers voor Europese samenwerking

Is jouw bedrijf gevestigd in Gelderland of Overijssel? En wil je met jouw bedrijf of product je internationale groeipotentieel verder verkennen in België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje of Denemarken? Of wil je internationale netwerk vergroten? Maak dan gebruik van de laatste Boost4Health vouchers!
boost123

​Marketacces voucher t.w.v.  €3.000 

Voor het inhuren van partijen die nieuwe Europese markten verkennen

Kijk eens op https://www.boost4health.eu/service-providers voor reeds geregistreerde dienstverleners.

Productvalidation voucher t.w.v.  €5.000 

Voor het inhuren van partijen die helpen om vooruitgang te boeken in productvalidatie door middel van bijv. technische ondersteuning, prototyping, demonstratie/pilots, ondersteuning bij regelgeving, bruikbaarheid validatie, opschaling etc.

Kijk eens op https://www.boost4health.eu/service-providers voor reeds geregistreerde dienstverleners.

Externe coaching

Afgestemd op de behoefte van ondernemers en de fase van het bedrijf bijv. sales trainingen ter voorbereiding op een beurs.

Matchmaking en partnersearch

Geen geschikte kandidaat in de database? We helpen je graag zoeken naar samenwerkingspartners in Boost4Health regio's om internationale samenwerkingen tot stand te brengen.

De deelnemende Boost4Health regio's zijn Denemarken, Baden-Württemberg, Wallonië, Bretagne, Hauts-de-France, Pays de la Loire, Catalonië, Kent en Greater Manchester. Samenwerking moet plaatsvinden met partijen uit een van deze regio's.

Interesse? Meld je aan via https://www.boost4health.eu/expression-interest of neem voor vragen contact op via oost [at] boost4health [dot] eu 

Wees er snel bij want er staan nog maar twee calls gepland (5 maart en 16 april) en we kunnen nog maar enkele aanvragen honoreren.