Header fallback 1

Blockstart helpt mogelijkheden blockchain in beeld krijgen

Speciaal voor mkb’ers die onderzoek willen doen naar de mogelijkheden van blockchain biedt het Blockstart-project een gratis trainingsprogramma aan ter waarde van maximaal € 7500,-. Güven Erkaslan van Privacy Direct is een van de deelnemers aan Blockstart. Het bedrijf uit Nijmegen ondersteunt haar klanten bij het veiliger en efficiënter inrichten van privacy management. Privacy Direct is vooral actief binnen de gezondheidszorg. 

Blockstart deelnemer Erkaslan

“Wij hebben veel contact met klanten, wisselen gegevens uit en hebben te maken met een hoeveelheid aan processen. Dat kost tijd en daarbij kan verlies van de juiste informatie optreden. We doen mee met Blockstart omdat blockchain kan helpen processen veiliger in te richten en de dienstverlening betrouwbaarder te maken. Met een haalbaarheidsstudie willen we een concreet beeld krijgen van de mogelijkheden van blockchaintoepassingen binnen ons bedrijf.”

Over Blockstart

Voor kleinere bedrijven is het vaak een lastige stap om met nieuwe technologieën zoals blockchain aan de slag te gaan. Het Blockstart-project is ontworpen om de drempel voor deze bedrijven te verlagen. Het programma richt zich op bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg, logistiek en agrofood. Oost NL is partner van het programma. Meer informatie en aanmelden via de Blockstart website.

Blockstart logo

Blockstart is een project binnen het INTERREG-programma Noordwest-Europa. INTERREG -programma Noordwest-Europa valt onder het Europese Cohesiebeleid en wordt gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). De provincies Gelderland en Overijssel zijn medefinancier van het project.