Oost NL

Achterhoek Open Innovatieprijs

​De Achterhoek Open Innovatieprijs is een open landelijke competitie​ speciaal in het leven geroepen om uw innovatieve ondernemersgeest in de schijnwerpers te zetten bij ondernemend én innoverend Nederland.

AOI2019

Op een inspirerende plek komt u bijeen met ondernemers uit alle delen van het land die net als u een passie hebben voor innovatie. Een ideaal podium om uw baanbrekende product of dienst – dat u samen met andere bedrijven en/of organisaties (binnenkort) op de markt brengt – te introduceren.

Iedere ondernemer die technologisch innoveert maakt kans op de Achterhoek Open Innovatieprijs, in welke branche u ook werkt. De verkiezing is in de fraaie Achterhoek, maar we kijken nadrukkelijk over onze streekgrens heen, want heel Nederland onderneemt en innoveert. U komt tijdens de Ondernemersavond met collega-ondernemers bij elkaar om te delen! Aarzel als ondernemer uit bijvoorbeeld Friesland, Limburg, Brabant of de Randstad dus geen moment om uw baanbrekende technologische innovatie in te zenden.

Kans maken op de Achterhoek Open Innovatieprijs 2019? Zend vóór donderdag 3 januari uw technologische innovatie in.  http://www.achterhoekopeninnovatieprijs.nl/