Oost NL

Aanmelden voor Co-Creation Day Twente

​Samen investeren in nieuwe ideeën om innovatie verder te brengen? Tegenwoordig gebeurt dit vaker dan ooit en dit laat zien wat we eigenlijk allemaal stiekem al wel weten. Samen bereik je meer dan alleen, co-creatie brengt innovatie verder!

Grants Week Twente

​Tijdens de Grants Week Twente organiseert Oost NL in samenwerking met Saxion en UT Twente op donderdagmiddag 2 november een co-creation event voor alle bedrijven, onderzoekers, studenten, de lokale gemeenten en andere belanghebbenden in Twente. Het event waar je van Bas Nijhuis hoort hoe je samenwerkt op een internationaal podium, nieuwe contacten kunt opdoen om innovatie verder te brengen en kennis kunt nemen van alle regelingen die Oost NL en de RVO bieden op het gebied van innovatiebevordering, kennisuitwisseling en clustervorming. Daarnaast presenteren Saxion lectoren en studenten de resultaten van bestaande co-creation projecten. Dit geeft een goed beeld hoe uw samenwerkingsprojecten vorm kan krijgen. Vanuit oa. het Smart Solution semester biedt Saxion de mogelijkheid om gezamenlijke nieuwe projecten te starten.

Programma:

14.30 uur         Inloop

15.00 uur         Welkom door Frank Kersin, Managing Director van het DesignLab Twente

15.15 uur         Keynote: Bas Nijhuis over samenwerken op een internationaal podium en ondernemen

16.00 uur         Innovatiefinancieringsmarkt met Drinks & Bites

18.30 uur         Einde

Locatie:  DesignLab Twente, Hengelosestraat 500, Enschede, 
Datum: Donderdag 2 november, 14.30 – 18.00
 

Over Bas Nijhuis

De in Enschede geboren Bas Nijhuis staat bekend als een van de topscheidsrechters van Nederland. Hoe lastig is het vak scheidsrechter eigenlijk? Hoe verloopt de communicatie met zijn assistenten? En wat vind hij van de huidige technologische ontwikkelingen in het voetbal? Al deze onderwerpen komen naar voren. Naast zijn rol als scheidrechter speelt hij ook in op zaken waar hij als ondernemer mee te maken heeft.

Over de innovatiefinancieringsmarkt

Vernieuwen binnen het individuele bedrijf is goed. Samenwerken met andere partijen is nog beter. Dit brengt de innovatie tot een hoger niveau. Maar dit soort projecten ontstaan niet vanzelf. Oost NL faciliteert deze processen en is actief in het traject nog voordat een project een project is. Tijdens de innovatiefinancieringsmarkt kun je kennis nemen van alle regelingen waarbij Oost NL ondersteuning biedt zoals MIND, Boost4Health, DigiPro en Vroege Fase Financiering, maar ook de financieringsmogelijkheden die Oost NL biedt. 

Over de Grants Week Twente

Oost NL organiseert samen met Saxion en UT Twente de Grants Week Twente. Van 31 oktober tot 3 november is er een scala aan workshops. Iedere dag heeft een eigen thema:

Dinsdag 31 oktober: Smart & Sustainable Industries

Woensdag 1 november: Concepts for a Healthy Life

Donderdag 2 november: Co-Creation Day

Vrijdag 3 november: Succesful Funding Applications 

Aanmelden voor het co-creation event en alle andere workshops van de Grants Week kan op www.oostnl.nl/grantsweek