Oost NL

Innovatiefonds Twente

Bent u een innovatieve ondernemer uit Twente? Innovatiefonds Twente richt zich op de financiering van innovatieve Twentse mkb-bedrijven. Oost NL is fondsmanager van Innovatiefonds Twente.

Welke ondernemers komen in aanmerking?

Vanuit het Innovatiefonds Twente investeert Oost NL in vroegefasebedrijven die actief zijn in de sector HTSM. Maar ook crossovers van met de sectoren Agro-Food, Vrijetijdseconomie, Bouw en Energie behoren tot de doelgroep.

Voorwaarde is dat uw onderneming gevestigd is in Twente of dat u bereid bent zich in Twente te vestigen. Ook het innovatieve gehalte van uw idee is van belang – dit wordt getoetst door onze partner Novel-T.

Financiële informatie

We verstrekken financieringen van € 100.000 tot € 2.500.000. Dat geld kunt u als ondernemer bijvoorbeeld gebruiken voor productontwikkeling, het opbouwen van een managementteam, marktonderzoek of het creëren van een volledig businessplan.

Een belangrijke voorwaarde is dat een private investeerder onder gelijke condities en voorwaarden mee-investeert.

Hoe vraagt u financiering aan?

Bent u benieuwd of financiering vanuit het Innovatiefonds Twente voor uw onderneming mogelijk is? We vertellen u graag meer over de voorwaarden en de aanvraagprocedure.