How2Finance

Meer weten over
financiering?

Aanmelden 

How2Finance

Maak kennis met de top 10 financieringsinstrumenten voor startups en scaleups, tijdens een van de How2Finance events.

Aanmeldformulier  

Het financieringslandschap lijkt op het eerste gezicht een behoorlijk lastig te doorgronden terrein voor een startende of groeiende ondernemer. Het is niet makkelijk om het hele plaatje te overzien. Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken?

Tijdens How2Finance events krijg je antwoord op dit soort vragen. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijtsessie, die Oost NL samen met netwerkpartners in de regio organiseert. 

"Hoe vind ik de juiste financiering voor mijn onderneming?"

Voor wie?

How2Finance is speciaal voor ondernemers in de regio Oost-Nederland die op zoek zijn naar een financiering van hun bedrijfsactiviteiten. Of de ondernemer nu in een pre-seed fase zit, in de startfase of bedrijven in de groei, iedere ondernemer met een financieringsbehoefte loopt wel eens aan tegen de ogenschijnlijke complexiteit van verschillende vormen van financiering. In een korte en interessante informatiebijeenkomst wordt er kennis gemaakt met de top-10 van financieringsinstrumenten. Hoe kan je te werk gaan? Welke combinaties zijn er mogelijk en wat ís er eigenlijk mogelijk? Er is volop gelegenheid om eigen cases in te brengen en voor te leggen aan de aanwezige experts.

Programma

Het programma van How2Finance zier er als volgt uit:

  • 07.45 Inloop met ontbijt en koffie & thee
  • 08.15 Introductie
  • 08.30 5 Korte presentaties van experts op het gebied van financiering.
  • 09.15 2 Ondernemers vertellen over hun ervaringen
  • 09.45 Pauze en intekenen voor speeddates
  • 10.00 Speeddaten met experts (5 rondes van elk 10 minuten)
  • 11.15 Afsluiting

Aanmelden

In het najaar van 2020 vindt de eerstvolgende bijeenkomst plaats. We houden u hiervan op de hoogte.