Header fallback 1

Handelsmissies

Wilt u uw bedrijf presenteren in het buitenland? Of nieuwe afzetmarkten aanboren? Wij begeleiden u bij beursbezoeken, beursdeelnames en handelsreizen naar verschillende landen, zoals Duitsland, China en de Verenigde Staten.

Voorbeelden internationale beurzen

  • Hannover Messe
  • Medica Beurs
  • GrowTech Eurasia
  • diverse kleinere (vak)beurzen etc.

Matchen en ontzorgen

Wij ontzorgen u tijdens ondernemersreizen en deelname aan beurzen of internationale evenementen, met gerichte nazorg in het vervolgtraject om verworven posities veilig te stellen. Handelsmissies geven toegang tot nieuwe partners en klanten. Oost NL zorgt voor matchmaking met internationale productie- en distributiepartners, afnemers en klanten die uw internationale ambities helpen verwezenlijken.

GO4EXPORT

Oost NL is programmamanager van het exportstimuleringsprogramma GO4EXPORT. Samen met 14 partners en de provincies Gelderland en Overijssel werken we aan het stimuleren van export voor het mkb in de regio. De partners binnen GO4EXPORT doen dat onder meer door het organiseren van handelsmissies. Zo openen we deuren in bijvoorbeeld Duitsland, China en Canada, inclusief voor- en nazorg.

Actueel aanbod

Een actueel aanbod van handelsmissies en internationale beurzen vindt u op onze eventspagina of in de agenda van GO4EXPORT.

In coronatijden is het organiseren van reizen ingewikkeld. Maar er zijn tal van digitale missies, webinars en online matchmaking faciliteiten die u opweg kunnen helpen bij internationaal ondernemen.  

Vragen over missies en ondernemersreizen?

Voor vragen over handelsmissies en ondernemersreizen, neem gerust contact met ons op.