Oost NL
Groei door over de grensGO4EXPORT 

GO4EXPORT

Door te exporteren kun je groeien. Toch vinden veel ondernemers een stap over de grens een lastige stap. Je begeeft je als ondernemer immers op een nieuwe markt en op onbekend terrein.

GO4EXPORT ondersteunt daarom Gelderse en Overijsselse ondernemers bij het zetten van de juiste stappen in het buitenland. De partners van GO4EXPORT bieden een breed pakket aan instrumenten, waarmee je kansen kunt benutten.

Groei door over de grens

GO4EXPORT ondersteunt mkb-bedrijven uit Overijssel en Gelderland die internationaal zaken willen doen. Met GO4EXPORT krijg je toegang tot nieuwe afzetmarkten. Dit is wat de samenwerkende partners van GO4EXPORT bijvoorbeeld kunnen doen voor jouw bedrijf:

  • Handelsmissies

Openen van deuren in bijvoorbeeld Duitsland, China en Canada, inclusief voor- en nazorg.

  • Exportvouchers

Vouchers van maximaal €10.000,- om bijvoorbeeld een onderzoek naar exportmogelijkheden te financieren (alleen in Gelderland).

  • Kennis

Liaisonofficiers delen hun specifieke kennis op het gebied van Agro-Food en HTSM in Duitsland.

  • Regionale bijeenkomsten

We zijn actief bij evenementen en organiseren workshops over export gericht op een bepaald land of sector.

GO4EXPORT

GO4EXPORT is een exportprogramma voor ondernemers uit Gelderland en Overijssel, uitgevoerd door leadpartner Oost NL in nauwe samenwerking met regionale partners. Ook doorgroeien over de grens? Kijk dan op GO4EXPORT.nl