Header fallback 1

ACE

Het ACE-project versterkt het ecosysteem van de thuiszorg in de Noordzee-regio. Door zorgverleners en ontwikkelaars van oplossingen met elkaar in contact te brengen. Op die manier neemt de onafhankelijkheid van zorggebruikers toe en verbeteren de diensten. Deze samenwerking van 14 partners uit zes Europese landen definieert en versnelt alle innovatieve technologieën die oudere volwassenen thuis ondersteunen en helpt zorgverleners bij de aanpassing aan toekomstige technologieën.

ACE Interreg NSR

Het 14-koppige samenwerkingsverband van deskundigen van ACE werkt eraan om formele en informele zorgverleners voor te bereiden op de thuiszorgtechnologieën van de toekomst. Om innovatieve oplossingen te verbinden met netwerken die essentieel zijn om impact te maken. Met als uiteindelijke doel dat de eindgebruikers van innovatieve thuiszorginnovaties onafhankelijk en gezond blijven in hun eigen huis.

ACE streeft naar co-creatie van toekomstige thuiszorg over de grenzen heen, waarbij verschillende belanghebbenden worden samengebracht om een allesomvattende benadering van zorg te ontwikkelen.

Thuiszorg van de toekomst

Het project zal een digitale gemeenschap van enkele honderden belanghebbenden verbinden. Meer dan dertig innovaties opschalen die direct inspelen op de behoeften van zorggebruikers. En ook 150+ thuiszorgaanbieders uit de Noordzee-regio verbinden aan deze innovaties.

Om de basis te leggen voor de thuiszorg van de toekomst is het belangrijk om probleemeigenaren (thuiszorgdiensten) en aanbieders van oplossingen (vernieuwers), maar ook doelgebruikers (burgers en thuiszorgmedewerkers), onderzoek en overheden te betrekken. Met andere woorden, het hele ecosysteem moet vertegenwoordigd zijn.

Medegefinancierd door het Interreg North Sea Programme tussen 2023 en 2026, verwelkomt ACE senioren, zorgverleners en oplossingsontwikkelaars bij het project om pioniers te zijn van dit snel evoluerende zorgsysteem.

Bezoek hier de ACE Interreg North Sea-website.

Logo ACE

Looptijd
2023-2025
Leadpartner

RISE Research Institutes of Sweden